• Havainnekuva Pilvilinnasta

Asunto Oy Helsingin Pilvilinna

Pilvilinna rakentuu Ratapihakortteleiden etelälaidalle, aivan Triplan ja Pasilan aseman äärelle. Talon kiinnostavassa julkisivussa kerrokset vaihtelevat, ja korkeimmillaan kerroksia on 12. Yhtiössä on 82 asuntoa sekä mukavat yhteistilat. Kaksi tyylikästä kattoterassia valmistuu kaikkien asukkaiden virkistyskäyttöön.

  • Visualisointi Helsingin Ellen -yhtiöstä

Helsingin Ellen

Helsingin Ellen kohoaa Keski-Pasilan Ratapihakortteleihin ja tuo mukanaan 100 uutta Bonava-kotia omalle tontille, aivan Triplan kupeeseen. Uudiskohde koostuu 14-kerroksisesta tornista sekä 5–7-kerroksisesta osuudesta ja suunnitteilla on koteja yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Lisäksi tarjolle tulee elämäntilanteen mukaan joustavia Duo-koteja, joissa kaksi asuntoa voi yhdistää isommaksi kokonaisuudeksi. Viherterasseilla ja 12. kerroksen talosaunassa on mukava rentoutua työpäivän päätteeksi. Helsingin Ellen valmistuu arviolta vuodenvaihteessa 2022–2023.

  • Visualisointi Postinkantaja 4 -yhtiöstä

Helsingin Postinkantaja 4

Omalle tontille asettuva Helsingin Postinkantaja 4 tuo 60 uutta Bonava-kotia Pohjois-Pasilan Postipuistoon. Uudiskohde kohoaa 5–7 kerrokseen asti vehreän Keskuspuiston laidalle. Kotitalon monipuolisesta huoneistovalikoimasta löytyy niin yksiöitä ja kaksioita kuin isompia perheasuntoja. Postinkantaja 4:n koteihin tulee avoimien keittotilojen lisäksi myös erilliskeittiöitä. Kohteen erikoisuutena on uniikki koti, jonka alakerrassa sijaitsee työtila. Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan Postinkantaja 4:n koteihin arviolta keväällä 2022.

  • Visualisointi Pontinkantaja 3 -yhtiöstä

Helsingin Postinkantaja 3

Helsingin Postinkantaja 3 tuo 96 uutta Bonava-kotia Postipuistoon, Keskuspuiston kupeeseen. Omalle tontille asettuvan 5- ja 7-kerroksisen kotitalon suunnittelussa on huomioitu arjen toimivuus sekä yhteisöllisyys. Uudiskohteen monipuoliseen asuntovalikoimaan kuuluu niin ihastuttavia yksiöitä kuin tilavia perheasuntojakin. Osaan kodeista tulee viihtyisä puuterassi ja muihin lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Postinkantaja 3:n Bonava-kodit valmistuvat arviolta kesäkuussa 2021.

Trigoni

Helsinki High-rise arkkitehtuuri- ja toteutuskilpailun voittanut YIT:n Trigoni-ehdotus sisältää yhdeksän tornitaloa kilpailun kolmella eri suunnittelualueella Pasilansillan eteläpuolella. Ehdotuksen ydin on Länsialueelle suunnitellut jalusta ja viisi tornia, joista kaksi sijaitsee ns. aloitusalueella. Hanke on parhaillaan asemakaavavaiheessa, joka laaditaan koko länsialueelle.

  • Tripla

Tripla

Tripla on kolmen korttelin kokonaisuus, johon kuuluu kauppakeskus, asuntoja, hotelli toimistoja ja pysäköintilaitos. Pasilan asema on osa Triplaa. Triplaan pääsee helposti kaikilla julkisilla liikennevälineillä ja kävellen, pyöräillen ja autolla. Suomen vilkkaimman rautatieaseman Pasilan kautta kulkee tulevaisuudessa lähes 200 000 matkustajaa päivittäin.