Pe 28.2.2014

Länsi-Pasilassa on startannut Naapuruuspiiri, jonka tavoitteena on edistää alueen yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä.  Naapuruuspiiri tukee asukasaktiivisuutta  ja eri-ikäisten asukkaiden kohtaamista myönteisissä merkeissä. Naapuruuspiirin vastuuverkostossa toimii asukasaktiiveja, Helsingin kaupungin eri toimijoita, Kalliolan Setlementti ja HEKAn edustaja. Leikkipuisto Sanna on Naapuruuspiirin aktiivinen toimija ja aktivoi puiston kävijäperheitä Naapuruuspiirin toimintaan mukaan.

Leikkipuisto Sannan piha-alueella (Maistraatinkatu 2) järjestetään laskiaistiistaina 4.3.14 klo 17–18.30 koko perheen laskiaistapahtuma, jonka teemana on naapuruus.

Iloinen tapahtuma kerää yhteen leikkipuiston pihalle Länsi-Pasilan alueen eri-ikäisiä asukkaita ja toimijoita. Tapahtuman järjestäjistä löytyy leikkipuisto Sannan lisäksi 12 muuta toimijaa, mm. päiväkodin vanhempainyhdistyksiä (Pk Hertta ja Mi Casita), MLL, SRK, Pasilan eläkkeensaajat, Ratsupoliisit ja Helsingin Kaupunginteatterin Studio Pasilan teatterihankeväki. Toimijat esittelevät toimintaansa leikin ja laulun lomassa. Paikalla myös puffetti ja myyntipöytiä.

Ohjelmassa on mm. Leikkipuistotoiminta 100 vuotta -leikki- ja laulutuokioita, poikakärrynvetokisat, tarkkuusheittoa, leikkivarjoilua, espanjankielisen päiväkodin lauluja ja tanssia, Hyvä Naapuruus -ideapyykkinaru, Länsi-Pasila-tietovisa ja ratsupoliisien esittäytyminen.

Tapahtuma on maksuton.

Tilaa uutiskirje

Uusi Pasila -uutiskirjeestä saat tietoa Pasilan rakentumisesta.