Pe 23.5.2014

 

Haaga-Helian tiloissa Itä-Pasilassa järjestettiin torstaina 22.5. Pasila uudistuu -tilaisuus asukkaille, Pasilassa työssä käyville ja alueella toimiville yrityksille. Helteisenä iltana paikalle tuli auditoriollinen eli kolmisensataa oman kaupunginosan kehityksestä kiinnostunutta. Tilaisuuden järjestivät Helsingin kaupunki, Senaatti-kiinteistöt, Liikennevirasto ja YIT.

Ennen tilaisuutta ja sen jälkeen saattoi tutustua Pasilan Tripla-keskuksen pienoismalliin. Esillä oli myös Keski-Pasilan kunnallistekniikan ja läntisen lisäraiteen suunnitelmia. Osallistujat olivat aktiivisia ja hyödynsivät tilaisuutta keskustella alueen suunnittelijoiden ja rakentajien kanssa.

Illan mittaan nähtiin ja kuultiin esitykset Pasilan muutoksesta, Pasilan keskus Triplan sekä alueen katujen ja kunnallistekniikan suunnitelmista ja rakentamisen aikataulusta, läntisestä lisäraiteesta ja Keski-Pasilan liikenteestä sekä joukkoliikennereiteistä.

Myös Pasilan muutoksen viestinnästä kerrottiin. Viestinnän tavoitteena on, että alueen asukkaat ja muut helsinkiläiset, Pasilassa asioivat ja työskentelevät sekä yritykset tietävät mitä alueella tapahtuu, mitä alueelle suunnitellaan, kuka tekee, mitä tekee, koska tekee ja mitä vaikutuksia tällä on.

  Anna Kanervirta.

Viestinnässä tehdään yhteistyötä Pasila-Seuran ja asukastalon kanssa, järjestetään tiedotustilaisuuksia ja tiedotuspisteitä tarpeen mukaan hankkeen edetessä.

Parhaiten tietoa Pasilan muutoksen asioista löytää verkkosivuilta www.uusipasila.fi. Keskustelua voi käydä ja kommentoida Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/pasilauudistuu. Noin kerran kuukaudessa ilmestyvän Uusi Pasila -uutiskirjeen voi tilata sähköpostiinsa täältä.

Ja tietoa löytää myös vanhalta kunnon ilmoitustaululta: Helsinki-päivään 12.6. mennessä Resiinakujalle tulee uusi, ehompi  ilmoitustaulu, josta voi lukea Pasila Seuran, asukastalon ja Helsingin kaupungin uutisia.

Pasila uudistuu -tilaisuuden materiaalit

Kuvat: Anna Kanervirta

 Anna Kanervirta.

Tilaa uutiskirje

Uusi Pasila -uutiskirjeestä saat tietoa Pasilan rakentumisesta.