To 5.6.2014

Loft Helsinki on luovien alojen yrittäjille ja verkostoille suunnattu yhteisöllinen työtilakonsepti. Ylen Isossa Pajassa Pasilassa sijaitseva Loft Helsinki tarjoaa joustavia työtiloja luovan työn tekijöille.

Tulevia tapahtumia:

Kesäkuu

9.6. klo 9 – 11 Aamiaisinfo Loft Helsingissä

Kiinnostaako yrityksesi tulevaisuus? Haistatko heikot signaalit? Luovitko tottuneesti muutoksen vesillä? Haluaisitko funtsata hetken futuristin kanssa yrityksesi liiketoiminnan kehittämistä ja uudistamista?

Loft Helsingissä 9.6. järjestettävässä aamiaisinfossa saat mahdollisuuden tutustua ennakointiin liiketoiminnan kehittämisen välineenä Suomen johtavan futuristin Elina Hiltusen johdolla.Ilmoittaudu tilaisuuteen.

Varaa aika yrityksellesi iltapäivän "Funtsaa futuristin kanssa" työskentelyyn: helena.pekkarinen(at)diges.info.

Elokuu

13.8. klo 13 Creative Business Cupin Suomen loppukilpailu

Maailman paras luovien alojen bisnesidea? Kuka lähtee Suomesta mukaan kisaan? Tule kuuntelemaan Suomen loppukilpailijoiden pitchaukset ja seuraamaan, kuka lähtee kansainvälisen loppukilpailuun Kööpenhaminaan!

Mikä on Creative Business Cup?Creative Business Cup on kansainvälinen kilpailu luovan alan yrittäjille, jossa haetaan ainutlaatuisia bisnesideoita. Kööpenhaminassa 17.-19.11.2014 järjestettävässä loppukilpailussa on mukana osallistujia yli 40 maasta.

Suomen karsintakilpailun järjestäjänä on työ- ja elinkeinoministeriön Luovien alojen verkosto.Tarkempia tietoja www.luovasuomi.fi/

Tulevia tapahtumia

Syksy 2014 Game Jam Helsinki City

Game Jam on tilaisuus, joka tuo yhteen eri pelikehittäjiä, eri alojen ammattilaisia, opiskelijoita ja harrastajia innovoimaan uusia peli-ideoita, tyypillisesti yhden viikonlopun tai muun lyhyen ajanjakson aikana.

Game Jam Helsinki City -tapahtuman tavoitteena on synnyttää peli-innovaatioita sellaisista hyötypeleistä, jotka parantavat Helsingin kaupungin toimintaa tai kaupunkilaisten elämänlaatua tai arjen sujumista. Lisäksi tilaisuuden kautta syntyy julkisen sektorin palvelukehittäjille ja ostajille tietoa hyötypelien mahdollisuuksista sekä potentiaalista näiden pelien tekijöistä, sekä hyötypelien tekijöille ymmärrystä kaupungin ja yhteiskunnan tarpeista ja tulevaisuuden investointimahdollisuuksista.

Tapahtumaa järjestävät Forum Virium Helsinki, Commission Helsinki , Helsingin kaupungin elinkeino-osasto ja Serious Gaming Cluster Finland.

Tilaa uutiskirje

Uusi Pasila -uutiskirjeestä saat tietoa Pasilan rakentumisesta.