Ma 9.3.2015

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista liittyen Triplan rakentamisen aloitukseen, joukkoliikenneterminaaliin ja asemakokonaisuuteen, katu- ja tietöihin sekä läntiseen lisäraiteeseen.

Ajankohtaista asiaa Keski-Pasilasta -tilaisuus Pasilan asukkaille, Pasilassa työssä käyville ja Pasilassa toimiville yrityksille pidetään tiistaina 24.3.2015 kello 18–20, vanhan läänintalon auditoriossa, osoitteessa Ratapihantie 9, Itä-Pasila. Paikalla on kahvitarjoilu sekä tilaisuus tavata Pasilan uudistumisen asiantuntijoita kello 17–18.

Tilaisuuden järjestävät Helsingin kaupunki, Senaatti-kiinteistöt, Liikennevirasto, YIT ja HSL.

Tilaisuuden ohjelmaMikä on Keski-Pasila? Mitkä ovat Keski-Pasilan kolme ensimmäisenä toteutettavaa aluetta?Niina Puumalainen, projektinjohtaja, Helsingin kaupunginkansliaTripla-keskus: mistä lähdetään liikkeelle?Tapio Salo, Triplan hankejohtaja, YIT Rakennus OyJoukkoliikenneterminaali, asemakokonaisuus ja lisäraideArttu Kuukankorpi, ryhmäpäällikkö, HSLJarkko Ilkka, projektipäällikkö, YITJarmo Nirhamo, projektipäällikkö, LiikennevirastoKatutyöt PasilassaJarkko Karttunen, projektinjohtaja, Rakennusvirasto