To 28.5.2015

Pasilankadun eteläpää (välillä Palkkatilanportti–Veturitie) suljetaan liikenteeltä 1.–21.6.2015 ratatöiden vuoksi. Liikenne ohjataan töiden ajaksi Veturitielle. Kyllikinporttiin, Maistraatinporttiin ja Esterinporttiin pääsee Veturitietä pitkin, kääntymällä sen pohjoispäästä Pasilankadulle. 

Liikennejärjestelyillä ei ole vaikutusta kevyen liikenteen väylillä liikkumiseen. 

Pasilankadun eteläpää avataan liikenteelle juhannuksen jälkeen, jolloin koko Veturitie poistuu käytöstä.

Veturitie katkaistaan juhannuksen jälkeen

Tripla-keskuksen rakentamisen aikana Veturitie katkaistaan ja liikenne ohjataan Pasilankadulle. Veturitie poistuu käytöstä 22.6. alkaen ja liikenne siirretään Pasilankadulle siihen saakka, että uusi Veturitie valmistuu syksyllä 2019. Veturitie katkaistaan Pasilankadun liittymän ja Radiokadun liittymän väliltä.

Bussi- ja raitiolinjoilla poikkeusreittejä Pasilassa

Bussilinjat 58, 58B, 504, 505 ja 506 ajavat poikkeusreittejä 1. kesäkuuta alkaen juhannusviikon loppuun asti. Ratatöiden vuoksi myös raitiolinjat 7A ja 7B ajavat poikkeusreittejä 1.6.–30.8. Raitiolinjojen ajamatta jäävää reittiosuutta korvaa bussi 7X.

Lisätietoja julkisen liikenteen poikkeusjärjestelyistä verkkosivuilta www.hsl.fi.

Lisätietoja:Projektinjohtaja Sauli Kivivuori, rakennusvirasto, puh. 09 310 38491, etunimi.sukunimi@hel.fiLemminkäinen Infra Oy, työmaan päivystyspuhelin 046 922 1735Joukkoliikenteen poikkeusjärjestelyt: www.hsl.fiLisätietoja Pasilan uudistumisesta:www.uusipasila.fiwww.facebook.com/pasilauudistuu

Kartta katutöistä ja poikkeusjärjestelyistä täällä >>

Tilaa uutiskirje

Uusi Pasila -uutiskirjeestä saat tietoa Pasilan rakentumisesta.