To 24.9.2015

Laadimme pyöräliikenteen baanayhteyssuunnitelmia välille Pasilan Ratapihantie - Käpylän asema. Suunnitelmaluonnokset esitellään asukkaille keskiviikkona 7.10.2015 klo 17-19 Käpylän työväentalolla (Vipusentie 19). Suunnitelmaluonnoksiin voi tutustua myös tällä verkkosivulla. Suunnitelmat ovat esillä verkossa 5.-14.10.2015.

Suunniteltava osuus kuuluu ns. pyöräliikenteen laatukäytäviin eli baanaverkkoon. Suunniteltava osuus Pasila - Käpylä on osa pääradan varren baanayhteyttä. Tällä hetkellä pyörätie kulkee mäkisessä ja mutkittelevassa maastossa puistoalueella. Suunnittelu perustuu Helsingin baanaverkon esisuunnitelmaan ja kaupunkisuunnitteluviraston laatimaan liikennesuunnitelmaan.Baanaverkon tavoitteena on tehdä pyöräliikenteestä sujuvampi ja houkuttelevampi vaihtoehto myös entistä pidemmille matkoille, jotta kaupungin asettamat tavoitteet pyöräliikenteen lisääntymisestä voivat täyttyä.Baanayhteys toteutetaan pääradan varteen rautatiealueelle ja Louhenpuistoon. Radan vieressä joudutaan louhintatöitä tekemään yöaikaan. Suunnitelman toteutuksesta päätetään yleisten töiden lautakunnassa. Baanan rakennussuunnitelmat valmistuvat 2015 ja rakennustyöt alueella on tarkoitus aloittaa keväällä 2016.Tervetuloa!

Lisätietoja ja palaute:Juha Väätäinen, p. 09 310 38547, etunimi.sukunimi@hel.fiRakennusvirastoTauno Mäkelä, p. 040 765 2121, etunimi.sukunimi@ramboll.fiRamboll Finland Oy

Tilaa uutiskirje

Uusi Pasila -uutiskirjeestä saat tietoa Pasilan rakentumisesta.