Ma 8.8.2016

Raitiolinjat 7A ja 7B liikenöivät poikkeusreittiä maanantaista 8. elokuuta alkaen sunnuntaihin 14. elokuuta asti. Nordenskiöldinkadulla ja Länsi-Pasilassa ratikoita paikkaa bussi 7X. Järjestelyjen syynä ovat Pasilan sillan ja Pasilankadun kisko- ja kaivutyöt.

7A lähtee Pasilan asemalta linjan 7B pysäkiltä Ratapihantie ja kulkee reittiä Asemapäällikönkatu - Ratamestarinkatu - Radanrakentajantie. Sieltä matka jatkuu normaalisti Mannerheimintien ja Nordenskiöldinkadun risteykseen saakka ja edelleen Kuusitien silmukaan, josta paluu Pasilaan tapahtuu linjana 7B.

Linjoilta jää ajamatta osuus Nordenskiöldinkadulta Länsi-Pasilan kautta Pasilan asemalle. Sen korvaa bussi 7X.

Korvaava bussi lähtee Pasilan asemalta Töölön suuntaan Ratapihankadun pysäkiltä ja kulkee reittiä Veturitie - Nordenskiöldinkatu - Mannerheimintie - Topeliuksenkatu, josta se palaa Nordenskiöldinkadun ja Länsi-Pasilan kautta Pasilan asemalle. 7X käyttää Länsi-Pasilassa raitiovaunupysäkkejä ja muualla reittinsä varrella bussipysäkkejä.

Vaihtoyhteys Pasilassa bussista 7X raitiolinjalle 7A on Asemapäällikönkadun pysäkki Ratamestarinkatu, joka sijaitsee Studio Pasilan edessä. Töölössä paras vaihtopaikka linjalta 7A bussiin 7X on Runeberginkadun pysäkki Ooppera.

Linjalta 7A jäävät poikkeusreitin ajaksi pois käytöstä Itä-Pasilan pysäkit Pasilan asema, Messukeskus sekä Kellosilta. 

Tilaa uutiskirje

Uusi Pasila -uutiskirjeestä saat tietoa Pasilan rakentumisesta.