Pe 21.7.2017

Urbaanin taiteen ja kulttuurin festivaali URB vie osallistujat tunniksi leikkisälle luontoretkelle piilotettuun Pasilaan kolmena elokuisena iltapäivänä. Esitys pistää kysymään, millaisessa kaupungissa elämme, ja millaisessa kaupungissa haluaisimme elää.

Toinen keskus on sarja paikkasidonnaisia esityksiä. Ne käsittelevät kaupunkilaisen suhdetta luontoon. Tämän taidemuodon esityksen kerrotaan tuoksuvan, liikkuvan, pitävän ääntä ja maistuvan. Toinen keskus: Pasila -esitys yrittää löytää tapoja olla omavarainen urbaanissa ympäristössä ja laajentaa empatian piiriä salaatteihin ja niiden yli, kuvataan teosta ohjelmistossa. 

Leikkiä todella on URB-festivaalin tämän vuoden teema. Sillä viitataan taiteen tapaan lähestyä maailmaamme. Festivaali tarjoaa kriittistä tarkastelua ja rakentavaa ravistelusa.

URB on Kiasma-teatterin tuottama vuosittainen urbaanin taiteen ja kulttuurin festivaali, joka esittelee jatkuvasti muuttuvan kaupunki- ja nuorisokulttuurin vaikutusta nykytaiteen eri muotoihin. Tänä vuonna festivaali järjestetään 2.-10. elokuuta.

Toinen keskus: Pasila – esityksen kielet ovat englanti ja suomi. Kääntöpöytä, Pasila keskiviikkona 2.8. kello 17, torstaina 3.8. kello 17 ja perjantaina 4.8. kello 17 ja 21. Liput 15/12 € + palvelumaksu. Lipunmyynti vain verkossa

Lisää aiheesta URB 17: Leikkiä todella MyHelsinki 5+1 tärppiä URB-festivaalille reittiopas.fi

Tilaa uutiskirje

Uusi Pasila -uutiskirjeestä saat tietoa Pasilan rakentumisesta.