Pe 28.7.2017

Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 28.–30. heinäkuuta järjestettävään Suomen suurimpaan roolipelitapahtuma Ropeconiin odotetaan tuhansia osallistujia.

Suomen suurin roolipelitapahtuma tarjoaa ohjelmaa kaikenikäisille sekä pöytäroolipelien ja larppien että lautapelien, korttipelien ja figuuripelien parissa. Pelaamisen ja peliturnausten lisäksi ohjelmaan kuuluu luentoja, paneelikeskusteluja ja työpajoja roolipelaamiseen liittyvistä aiheista.  Ropeconissa jaetaan vuosittain Kultainen Lohikäärme ja Vuoden peliteko -palkinnot roolipelaamisen edistämisestä Suomessa.

Tapahtuma järjestetään 24. kerran. Tekemiseen osallistuu vuosittain noin 800 vapaaehtoista. Paljon monimuotoista ohjelmaa sisältävä viikonloppu suunnitellaan ja toteutetaan alusta loppuun idealla roolipelaajilta roolipelaajille. Tervetulleita ovat myös kaikki harrastuksesta kiinnostuneet uudet kävijät, jotka haluavat tutustua roolipelaamisen erilaisiin muotoihin.

Tämän vuoden teema Klassikot näkyy ainakin monimuotoisen ohjelman aiheissa sekä kävijöiden mielikuvituksellisissa rooliasuissa.

Lisää aiheesta Ropeconin ohjelmasivut Messukeskus reittiopas.fi

Tilaa uutiskirje

Uusi Pasila -uutiskirjeestä saat tietoa Pasilan rakentumisesta.