Ti 30.1.2018

Radiokadun varteen suunnitellaan uusia asuintaloja kahden toimisto- ja toimitilarakennuksen tilalle. Purettavaksi on kaavailtu niin sanottua SVULin taloa ja RTI-taloa, jotka sijaitsevat toisiaan vastapäätä Radiokadun ja Uutiskadun risteyksen kupeessa.

SVULin talon paikalle rakennettaisiin asuntojen lisäksi myös päiväkoti. Osa päiväkodin pihasta tulisi Keskuspuiston reunaan. Mahdollisuuksia lisärakentamiseen selvitetään myös Radiokadun varteen Hannanportin eteläpuolelle.

Yleisradion alueelle on suunnitteilla uusi mediakeskus studiotiloineen. Sen on tarkoitus palvella myös Ylen ulkopuolisia media-alan toimijoita. Samalla parannettaisiin alueen kävelyreittejä.

Keskustelutilaisuus 5. helmikuuta

Muutokset edellyttävät alueelle uutta asemakaavaa. Suunnittelusta keskustellaan asukastilaisuudessa 5. helmikuuta kello 17.30–19.30 Pasilan peruskoulun Länsi-Pasilan toimipisteessä osoitteessa Maistraatintori 3 (sisäänkäynti torin puolelta) HUOM: PAIKKA VAIHTUNUT.  Kaavan valmisteluaineistoa on lisäksi esillä 31.1.–21.2. verkkosivuilla osoitteessa www.hel.fi/suunnitelmat sekä info- ja näyttelytila Laiturilla Kampissa osoitteessa Narinkka 2.

Tutustu suunnitteluaineistoon >>

Tilaa uutiskirje

Uusi Pasila -uutiskirjeestä saat tietoa Pasilan rakentumisesta.