Pe 24.5.2019

Kesä tuo tullessaan katutyöt. Tästä uutisesta löydät kootusti tietoa siitä, missä Helsingissä rakennetaan kaduilla ja puistoissa. Töistä aiheutuu poikkeusjärjestelyitä ja muuttuneita reittejä sekä haittaa kaupungissa liikkumiselle. Raide-Jokerin rakentaminen alkaa monessa paikassa Helsingissä. Pasilansillalla valmistaudutaan joukkoliikenneterminaalin avaamiselle ja Hämeentien remontti jatkuu.

Helsingin seudun joukkoliikenne HSL on koonnut kesän ja syksyn poikkeusjärjestelyt yhteen. Työt vaikuttavat joukkoliikenteestä etenkin raitioliikenteeseen, missä poikkeuksia on luvassa muun muassa linjoille 2, 7 ja 9. Myös Hämeentien uudistustyömaa on käynnissä läpi kesän.

Kesän työmaista poikkeuksia etenkin ratikkaliikenteeseen

HKL kunnostaa ja rakentaa uusia raitiotieratoja kesällä

Tulevana kesänä ja syksynä  kunnostetaan ja rakennetaan uusia raitiotieratoja laajenevan raitiolinjaston tarpeisiin. Ratatöiden yhteydessä HKL asentaa muutamalle vaihdealueelle uudet syväuraiset vaihteet, joilla pyritään vähentämään kiskomelua.

HKL kunnostaa ja rakentaa raitiotieratoja

Pasilansillan työmaan vuoksi liikenteessä poikkeusjärjestelyitä

Pasilansillan uuden joukkoliikenneterminaalin työmaa aiheuttaa liikenteessä poikkeusjärjestelyjä 3.6. alkaen. Raitiolinjat 2 ja 7 siirtyvät Pasilassa poikkeusreiteille ja autoliikenne ohjataan Pasilansillan uudelle levennykselle. Poikkeusjärjestelyt kestävät koko kesän ajan.

Pasilansillan työmaa

Raide-Jokerin rakentaminen vaikuttaa pääkaupunkiseudun liikenteeseen 

Raide-Jokeri-pikaraitiotien rakentaminen alkaa 13 kohteessa kesäkuun alussa. Rakentamisella on merkittäviä vaikutuksia pääkaupunkiseudun liikenteeseen. Työmaiden läheisyydessä toteutetaan tilapäisiä liikennejärjestelyjä, jotka muuttavat jalankulun, pyöräilyn, moottoriajoneuvoliikenteen ja joukkoliikenteen reittejä rakentamisen aikana. Järjestelyistä kerrotaan tarkemmin Raide-Jokerin verkkosivuilla ja työmaiden läheisyydessä opastein.

Raide-Jokerin rakentaminen alkaa

Lisää aiheesta:

Aiheesta uutisoitua:

Tilaa uutiskirje

Uusi Pasila -uutiskirjeestä saat tietoa Pasilan rakentumisesta.